Begeleid gezondheidswandelingen in jouw buurt

Gepubliceerd opvrijdag 31 dec 2021 om 07:00
Ben je op zoek naar een nieuwe hobby en wil je graag in beweging blijven? Dan zijn de gezondheidswandelingen misschien wel iets voor jou. We zijn op zoek naar vrijwilligers die op regelmatige basis wandelingen in hun buurt willen begeleiden.

De gezondheidswandelingen zijn korte wandelingen van 30 minuten. Iedereen vertrekt op dezelfde locatie, wandelt 15 minuten op eigen tempo en keert dan terug naar de vertrekplaats. Zo vertrekt en eindigt iedereen samen. Na de wandeling doe je nog enkele stretchoefeningen met de begeleider.

Momenteel vinden de gezondheidswandelingen enkel in Opglabbeek centrum plaats. We zijn dus nog op zoek naar begeleiders om de gezondheidswandelingen uit te rollen over heel Oudsbergen. Als begeleider ben je het aanspreekpunt, verwelkom je nieuwe leden, help je de route uitstippelen en motiveer je de wandelaars. Je krijgt daarbij hulp en begeleiding van het gemeentebestuur.

Heb je zin en tijd om een nieuw wandelgroepje op te starten in jouw buurt? Laat het weten via 089 810 100 of info@oudsbergen.be