Bart Knockaert

Bart Knockaert woont in Opglabbeek.

Bart is graag creatief bezig op, rond, naast en achter het podium. Zalig om (tot) de verbeelding te laten spreken en (eigen) creaties/typetjes/producties tot leven te (laten) brengen. Van bedenken, schrijven tot regisseren en uiteraard ook zelf gepassioneerd op de planken staan. Af en toe een presentatie (veelal met een kwinkslag), animatie of een streepje zang behoren ook tot de activiteiten. In elk geval is hij altijd wel op één of andere manier creatief bezig in het hoofd, de gedachten staan nooit stil. Meer ideeën dan (vrije) tijd… ;-)

Hij is actief bij improvisatietheater ‘Koeien met strepen’ (voorheen gekend als ‘Noevoo-T’), Duo 'KuBaret', Duo ‘Wassie & Knokkie Theater’, ‘Samarithan Musical Productions’, ‘Pro-Fun entertainment’, ‘Sint-Terdolen’ en met regelmaat het podium gedeeld met Vlaamse en internationale spelers/acteurs.

Creëren, entertainen, jong en oud een aangename en zorgeloze beleving aanbieden, een publiek van individuen omtoveren tot een ‘verbonden groep’ van contente mensen, dat maakt het de moeite waard, elke keer opnieuw…

De recentste opdracht/productie was het (last-minute) realiseren van een ‘coronaproof’ theatervoorstelling (en dus via live streaming) voor kindercarnaval Houthalen-Helchteren. Zowel het bedenken, uitschrijven, regisseren als spelen van de voorstelling gebeurde in duo en dit op minder dan een week tijd. Het gesmaakte resultaat ervan vindt u onderaan in de link naar de ‘vimeo’ van de opname van deze ‘Wassie & Knokkie Kidscarnaval Theatershow’.

Meer info:

www.facebook.com/Wassie-Knokkie-Theater-102358385149524 
www.facebook.com/koeienmetstrepen 
www.facebook.com/KuBarettiers 
www.facebook.com/bart.knockaert.50