Vakantiewoningen

Casa Carina

De gerenoveerde langgevelhoeve is opgesplitst in twee wooneenheden waarvan één gedeelte verhuurd wordt als vakantiewoning voor 4 personen. Casa Carina ligt in de nabije omgeving van de Duinengordel waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, ruiteren en mennen. Kinderen kunnen bovendien genieten van geiten, kippen en paardjes in de kinderboerderij.  Relaxen kun je in de sauna, jacuzzi of het buitenzwembad. Op verzoek wordt er een lekker hapje en een drankje geserveerd.

Praktisch

Hoeve Bovenlee

Hoeve Bovenlee is een Kempense boerderij van 1905 gelegen aan de rand van het natuurgebied de Duinengordel. De woning biedt plaats aan 5 personen en heeft voorzieningen voor paarden. Fietsknooppunt 37 van het Fietsroutenetwerk Limburg ligt vlakbij. De uitgestrekte bossen, landduinen en weilanden zijn het ideale decor voor heerlijke wandel- fiets- ruiter- en mentochten.

Praktisch

Vakantiewoning Ellikom

De ruime, modern ingerichte vakantiewoning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een keuken, een eetplaats, een zithoek en een grote tuin met terras. De woning ligt in de nabijheid van knooppunt 01 van het Fietsroutenetwerk Limburg en het wandelgebied Erpekom-Ellikom. Fietsen zijn beschikbaar. Op verzoek kun je een privé buitenzwembad huren (afstand: 100 m). Ontbijt is mogelijk op bestelling.

Praktisch

De Bosbeekpoort

Praktisch

De Wouterbron

Praktisch

De Wijshagerhoeve

Praktisch

Het Kasseitje

Praktisch

Tievishoeve

​​​​​​​Praktisch