on line cirkel Spirituele Reistijd

  • ma20 juli 2020van21:30tot22:15
  • wo19 augustus 2020van21:30tot22:15
In deze jaarreeks/ cirkel spirituele reistijd kan je op elk moment instappen. In principe verbind je jezelf om een heel jaar mee te reizen online.

Je ontvangt van te voren informatie en een korte video net voor nieuwe maan. Hierin vertel ik over de poort/ bestemming waar we naartoe reizen. Dit is telkens een land dat bekend is uit de de Keltische Andere Wereld. In de mythes en verhalen zijn er 33 landen die een held of heldin kan passeren op een queeste of zielenreis.
Het doel deze maandelijkse reizen is om pauze momenten in te leren lassen in je leven. Leren om tijd voor jezelf te nemen en te groeien. Het doel van de reizen is om expansie in jezelf te bekomen, het verruimen van je bewustzijn, zodat je een liefdevol en vervullend leven kan leiden. Of het nu meer liefde, rust, inkomen, energie, enz verlangt. Je kiest zelf met welke intentie je je reis begint. Laat je verrassen door de inzichten, avonturen en helende ervaringen die je meemaakt op een innerlijke reis.

kosten bedragen 250 euro per jaar cyclus (12 maanen) je kan ook per maan betalen dan bedragen de kosten 30 euro per maan

De 13e maan kies je of je nog een nieuwe cyclus wil meereizen of dat je een ander pad gaat wandelen.

Ga naar de website om de introductie video’s te bekijken

Blessed Be
Anke

Locatie

Vizualia
wijshagerkiezel , 3670 Wijshagen (Oudsbergen)

Prijs

  • Basistarief 25
  • per maan betalen 30

Leeftijd

van 18 tot 100 jaar

Organisatie

vizualia
hoogstraat 33 , 3930 Hamont (Hamont-Achel)