The Smiths Presumably

Koop Tickets
  • vr31 maart 2023om20:15

Geen andere tribute-band vertolkt het oeuvre van The Smiths zo indrukwekkend als The Smiths Presumably. De Belgische band, met Oudsbergens eigen Vital Maesen op bas, heeft nota bene in het Verenigd Koninkrijk een ijzersterke podiumreputatie opgebouwd.

In de bakermat van The Smiths brengen ze de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren ‘80 zoals This Charming Man, Bigmouth Strikes Again, Girlfriend In A Coma en There Is A Light That Never Goes Out voor uitverkochte zalen weer tot leven.

Volgens die-hardfans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs het grootste muurbloempje aan het dansen brengt.

De stem, uitstraling en podium act van zanger Jürgen Wendelen – half Brit, half Belg -  komen bijzonder dicht in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger in zijn hoogdagen. Daarbij wordt hij geruggesteund door de Limburgse band die vol overgave en precisie speelt.

Wie niet de kans had om op Breekend in 1984 het enige Belgische optreden ooit van The Smiths bij te wonen of wie er graag nog eens aan herinnerd wordt, kan nu dankzij these charming men terugreizen in de tijd.

Put on your dancing shoes! Dit is een staand concert.

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • abo 12
  • kassa 16
  • vvk 14

Reserveer

Video