Level Q door LAP vzw

5e + 6e leerjaar

  • wo20 april 2022van10:30tot11:30
  • do21 april 2022van10:00tot11:00
  • do21 april 2022van13:45tot14:45

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd.
Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet?
Geraken we tot Level Q?

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar 4 spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

Door de samensmelting van dans, theater en circus is Level Q een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Level Q spel

Na de voorstelling ontvangt elke school een Level Q spel. Met het Level Q spel kan je op een speelse manier aan de slag rond het thema ‘winnen en verliezen’. Het is ideaal om je onder te dompelen in de wereld van Level Q, maar kan ook los van de voorstelling gespeeld worden. Het spel bevat een Level Q spelbord, 23 spelopdrachten en een duidelijke handleiding met spelregels, zodat iedereen het spel vlot kan spelen. Het is vormgegeven door grafisch ontwerper Samuel Baidoo en wordt aangeleverd in een speciale Level Q verpakking.

Locatie

den Ichter
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • Basistarief 3,5