Fermenteren

Velt Kempenrand online
  • di18 mei 2021van20:00tot22:00
Fermenteren, dat is 'maximum taste' met 'zero waste'.
Daarom past fermenteren perfect bij de ecologische keuken. Fermenteren is niet alleen één van de oudste bewaartechnieken in de keuken, het is ook zoveel meer dan dat. Het maakt je groenten langer houdbaar en is ook gezond, lekker én een leuke manier om restjes te verwerken.
Velt gaat er een boek over schrijven, maar Lies Huygens gaat je nu al online de knepen van het fermenteren uitleggen.
Als je inschrijft krijg je de ingrediëntenlijst die je nodig hebt om praktisch te volgen. Maar louter theoretisch mag ook natuurlijk.
Velt leden betalen € 5 voor deelname en niet-leden € 10.

Locatie

Velt Kempenrand online
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen

Prijs

  • Basistarief 5

Contact

Organisatie

Velt Kempenrand
Gildenstraat 16 , 3660 Oudsbergen