Aanleg fietspaden Peerderbaan

Stratenplan

Peerderbaan 13, 3670 Oudsbergen
Startdatum: 09-08-2021 om 00:00

De Peerderbaan krijgt nieuwe vrijliggende fietspaden. Er komt ook een veilige fietsoversteekplaats ter hoogte van het kruispunt met de Dorpermolenstraat en de Olmenstraat.

De aannemer Willemen Infra start op 9 augustus 2021 met de verwijdering van bomen en struiken in de bermen. Daarna wordt het gedeelte van de Peerderbaan tussen de verkeerslichten en de Elzenstraat volledig afgesloten voor doorgaand verkeer om de fietspaden aan beide kanten van de weg op te breken en de nutsleidingen te verplaatsen. Het verkeer volgt een omleiding via de Elzenstraat.

Vervolgens wordt de Peerderbaan vanaf het kruispunt met de Elzenstraat tot aan de grens met Peer aangepakt. Het fietspad aan de kant van de oneven huisnummers wordt eerst opgebroken. Het verkeer kan via de Peerderbaan blijven rijden en passeert de werken aan de hand van tijdelijke verkeerslichten.

Alle huizen blijven tijdens deze werken bereikbaar. De aannemer herstelt de toegang tot de huizen weer nadat hij het fietspad heeft opgebroken. Fietsers worden gedurende de hele werkperiode omgeleid via plaatselijke signalisatie.

Infovergadering

De verdere concrete planning van deze werken is op dit moment nog niet gekend, maar lichten we graag aan u toe tijdens een infovergadering. We zien u graag op 7 september 2021 om 20 uur in ’t Heem in Meeuwen.

Schrijf in

Hinder

Ernstige hinder?
Ja

Extra info

Wijk
Meeuwen
Status
Huidige projecten