Tom Vanstiphout & Nina Babet - Nieuwe datum!

Soundcheck Songs & Backstage Stories

Tom & Nina

Wanneer

donderdag 13 februari 2020
20:15

Locatie

Commanderij
Kasteelstraat 2
3670 Gruitrode (Oudsbergen)

Prijzen

€ 10 (abo)
€ 12 (vvk)
€ 14 (kassa)

Tom Vanstiphout is genomineerd voor een MIA in de categorie ‘Beste Muzikant’. De uitreiking van de MIA’s vindt plaats op donderdag 6 februari, uitgerekend de dag van het concert in de Commanderij. Tom Vanstiphout heeft laten weten dat hij graag aanwezig is op de uitreiking van de MIA’s. Het concert van donderdag 6 februari zal verplaatst worden naar donderdag 13 februari.

Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen.

Want na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.

Je gaat op een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.