Derbyclub Opglabbeek vzw

De Derbyclub is een paardenvereniging die naar een gezellige sfeer en veel paardenplezier! Liefhebbers, wedstrijdruiters (springen/dressuur/...) en recreanten, iedereen is welkom!
De Derbyclub is een paardenvereniging die naar een gezellige sfeer en een open klimaat streeft. In onze club kan iedereen zijn zegje doen.
De Derbyclub is gelokaliseerd aan de rand van de groene zone in het kleine Limburgse dorpje Opglabbeek. De club beschikt over een mooi clubhuis, een  jurytoren en 2 goed omheinde outdoor pistes (45m X 75m en 40m X 50m) met het nodige en altijd beschikbare hindernismateriaal. Al onze leden mogen het ganse jaar door van onze accommodatie gebruik maken.
De Derbyclub streeft ernaar om zich voor zoveel mogelijk paardenliefhebbers in te zetten. Daarom worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd waar zowel aan de recreanten als de sportbeoefenaars wordt gedacht. 
Maandelijks ontvangen al onze leden per e-mail een ledenbrief zodat iedereen ten alle tijde op de hoogte is van de komende activiteiten. Verder heeft onze club ook een Facebook- en Instagramaccount: Derbyclub Opglabbeek.
Onze club is geen manege, dus er zijn geen manegepaarden/-lessen beschikbaar. 

Sociale media:

Adres

Teewisstraat (einde straat) G.N. , 3660 OUDSBERGEN
info@derbyclub.be
Website
www.derbyclub.be

Secretaris

Mieke Wouters

GSM
0479/ 50 18 48
mieke.wouters@derbyclub.be

Voorzitter

Jos Lemmens

GSM
0472 36 05 81
info@derbyclub.be